Natuurlijk

Heerlijk

Onze producten smaken naar de natuur

Ze zijn gemaakt met natuurlijke en heerlijk smaakvolle ingrediënten.  

Onze expertise? Smakelijke recepten ontwikkelen die de essentie van de natuur vatten.  

Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten met één devies: nooit denatureren. Wij voegen geen zout, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toe. Onze recepten zijn natuurlijk lekker! Wij selecteren de beste natuurlijke ingrediënten en besteden extra aandacht aan hun toeleveringsketen.

Onze ingrediënten

Volkoren granen

Bij Jordans gebruiken we volkoren granen. Dit betekent dat de haver, en tarwe in onze granen uit de hele eetbare korrel bestaan, inclusief de tarwezemelen en de tarwekiemen. Deze graandeeltjes zitten boordevol vitamines, mineralen en vezels. Wist je dat al? Volkoren granen bevatten ongeveer vier keer meer vezels dan geraffineerde granen.  

 

Havermout

Havermout is een schat van de natuur. Het is ideaal als ontbijt omdat het een bron van eiwitten en vezels is.  Bovendien bevat het weinig verzadigde vetzuren. Haver is ook rijk aan bèta-glucaanvezels. Het is bewezen dat deze vezels het cholesterolgehalte verlagen*

*Het is aangetoond dat bèta-glucaan van haver het cholesterolgehalte in het bloed verlaagt als het wordt geconsumeerd als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Elke portie Jordans Granola bevat ten minste 1g beta glucan, een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 3g. 

 

Noten en zaden

Als je van noten houdt, zal je onze producten geweldig vinden! Energie, eiwitten, mineralen en vitamines: noten zitten boordevol goeds en zijn een natuurlijke lekkernij.   

Vooral paranoten zijn een goede bron van selenium en dragen bij tot een gezond immuunsysteem*, gezond haar* en gezonde nagels*.  

Omdat ze meestal vet bevatten, vraag je je misschien af: “Zijn noten goed voor je?” Het vet dat ingrediënten zoals paranoten bevatten, is voornamelijk onverzadigd. Met dit hoge vetgehalte in het achterhoofd, gaat het om de juiste balans vinden. Jordans recepten zijn deskundig ontworpen om allerlei noten, volkoren granen en fruit aan te bieden, zodat elke kom een gezonde en heerlijk mix bevat.  

*Selenium draagt bij tot een gezond immuunsysteem, gezond haar en gezonde nagels wanneer het wordt genuttigd als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Paranoten bevatten over het algemeen een aanzienlijke hoeveelheid van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid selenium. 

 

Vruchten en bessen

Onze producten bevatten natuurlijk zoete kersen, pittige tropische vruchten, smeltende druiven…